Aby to voňalo u vás doma …:)
Pach v kuchyni
Pachu v kuchyni sa zbavíte prevarením aromatických bylín v otvorenom hrnci. Mäta, šalvia, levanduľa, pamajorán, harmanček a materina dúška do seba tieto pachy pohltia. Ak neholdujete bylinkám, rovnakú prácu urobí aj povarená voda s octom.
Pach zo špajzy
Postavte do skrinky, v ktorej uchovávate potraviny, nádobku so zomletým dreveným uhlím, bude pohlcovať všetky vedľajšie pachy. Uhlie však treba čas od času vymeniť.
Pach z odpadu
Upchaté vodovodné a odpadové rúry často sprevádza zápach. Občas ich prepláchnite vriacou vodou s trochou sódy.
Pach v byte
Pachu v byte sa môžete zbaviť použitím niektorých domácich zmesí, napríklad prevarenú vodou s octom alebo citrónovou šťavou.