Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zázračná bylina: Táto žena mala 72 kg vo štvrtok, a schudla na 67 kg do soboty!

reklama:
Fb 41.jpg

V niektorých prípadoch si nemusíme byť ani vedomý úžasných výhod petržlenu. Je to bylina, ktorá sa väčšinou používa ako korenie, ale množstvo ktoré pridáme do jedla je tak malé, takže to nie je dosť pre nás ako extrahovať nadbytočné tekutiny z tela.

Použitie:

Petržlen je veľkým spojencom pri liečbe infekcií močových ciest, ochorení obličiek a je to tiež silný diuretikum. Obe, listy aj koreň z tejto rastliny sa používajú v medicíne.

Tu je recept na prípravu čaju z petržlenu, ktorý stará bosnianska žena zdieľala s nami.

„Petržlen je zázrak. Vo štvrtok som vážil 72 kg, a o dva dni neskôr som vážila o 5 kg menej. Je to o prebytočnej vode, ktorá bola vylúčená z môjho tela, nie tuku. Teraz sa cítim skvele, „zdieľala žena.

Recept:

Tento recept je veľmi jednoduchý, pretože všetko, čo potrebujete urobiť, je pridať 5 lyžíc nasekaného petržlenu do 1 litra vriacej vody. Potom necháme stáť 20 minút a váš čaj je pripravený na pitie.

Odstraňovanie vody z tela, je jednou z najdôležitejších funkcií. Spolu s vodou, sa tiež likviduje mnoho toxínov, baktérií a mnoho ďalších škodlivých vecí. Ako sme už spomenuli, petržlen je vedecky dokázaný ako vynikajúci diuretikum a silný antioxidant.

1385659.jpg

Tip:

Spotreba petržlenového čaju je vysoko odporúčaná a prínosná, ale v určitých množstvách. Nemôžete piť viac ako liter tohto čaju denne.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami z DRAN.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

66041617_10214129279537987_1873331762327715840_n.jpg
Autor Dátum 29. augusta 2018

K téme

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.