Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vylievate vodu z ryže? Po tomto článku už to neurobíte.

reklama:

Fb 18.jpg

Ak patríte medzi tých, ktorí vylievajú vodu z ryže, tak robíte veľkú chybu. V tomto článku vám ponúkame starodávny čínsky recept, ktorý nielen že zlepší kvalitu vašich vlasov a pleti, ale má aj rad ďalších zdravotných prínosov. Dnes je tento recept celkom obľúbený a ľudia si stále viac uvedomujú jeho prínos. Jediné, čo potrebujete, je trochu vody a ryže.

Aká je príprava?

Pravdepodobne si myslíte, že ryžová voda je voda, v ktorej umývate ryžu, ale zamyslite sa nad tým ešte raz. Táto voda nie je „skutočná“ ryžová voda. „Skutočná“ ryžová voda je voda, v ktorej ryžu varíme. Dejte však pozor na to, aby ste pridali viac vody, než zvyčajne pridávate, keď varíte ryžu. Vodu, do ktorej ryža uvoľnila svoje zdravé živiny, by ste mali použiť. Môžete ju vypiť, kým je ešte teplá, alebo ju nechajte vychladnúť a použite ju k opláchnutiu vlasov.

Čo to znamená pre naše zdravie?

  • Dodáva energiu
  • Reguluje telesnú teplotu
  • Funguje ako prevencia rakoviny
  • Lieči a predchádza zápche
  • Funguje ako prevencia žalúdočnej virózy

Aké má kozmetické účinky?

  • Pre jemnejšiu pleť oplachujte tvár ryžovou vodou
  • Umývaním vlasov v ryžovej vode zlepšíte ich kvalitu
  • Ryžová voda je najlepšie prírodné tonikum, aké môžete získať
  • Ryžovú vodu používajte k uvoľneniu pórov
Bezplatný email raz týždenne s novinkami z DRAN.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
reklama:

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 21. júla 2018

Podobné články

Odporúčame

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.
Zavrieť

Web obsahuje cookies. Prevádzkovateľ webu nezbiera žiadne osobné údaje, ak nie ste registrovaný. Web obsahuje prvky tretích strán. Viac k: Ochrana osobných údajov a cookies