Tieto ochorenia sú dôsledkom používania mikrovlnnej rúry. Nebudete veriť, ako smrtiace je toto zariadenie

Zdieľať
mikrovlnka

Vedeli ste, že 90% Američanov používa na prípravu jedla pravidelne mikrovlnné rúry? Mikrovlnné rúry prenášajú elektromagnetické vlny skrz jedlo, čo spôsobuje, že sa molekuly pohybujú, vibrujú a zahrievajú, ako reagujú na mikrovlnné žiarenie. V mikrovlnnej rúre je zariadenie zvané magnetrón a práve to produkuje vlnovú energiu. Táto energia zase mení polaritu molekúl z pozitívnej na negatívnu. Pri zahrievaní sa mení miliónkrát za sekundu. Mikrovlny bombardujú častice jedla a nechávajú polarizované častice vyžarovať rovnakou frekvenciou miliónkrát za sekundu. To ohrieva jedlo, ale súčasne spôsobuje štrukturálne izoméri, tj.poškodenie štruktúrnych molekúl potraviny.

Švajčiarsky biológ a špecialista na potraviny Dr. Hans Hertel identifikoval účinky ohrievaných potravín v mikrovlnnej rúre. Osem týždňov žilo osem dobrovoľníkov v kontrolovanom prostredí a jedli neobvyklé surové potraviny, tradične varené jedlá a jedlá ohrievané v mikrovlnnej rúre. Krvné vzorky boli testované po každom jedle. Potraviny ohrievané v mikrovlnnej rúre spôsobili významné zmeny v chémii krvi. Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo sa jedlo v mikrovlnnej rúre často nerovnomerne ohrieva? Dôvodom je to, že mikrovlny spôsobujú vibráciu molekúl vody v potravinách, a pretože povrchy potravín neobsahujú rovnaké množstvo vody, ohrev sa stáva nerovnomerným.

Možné škodlivé účinky používania mikrovlnnej rúry

Spôsobujú vrodené vady. Dlhodobá konzumácia jedla ohrievaného v mikrovlnnej rúre spôsobuje rast rakovinotvorných buniek v krvi, jedlo z mikrovlnnej rúry spôsobuje rakovinové bujnenie (nádory) na žalúdku a črevách. To môže vysvetľovať rýchly nárast výskytu rakoviny hrubého čreva v Amerike. Môže spôsobiť trvalé poškodenie mozgu skratovaním magnetických impulzov. Nedostatky imunitného systému prostredníctvom zmien v lymfatických uzlinách a krvnom sére. Strata pamäti, znížená koncentrácia, emočná nestabilita, znížená inteligencia. Čo robí mikrovlnná rúra s naším jedlom?

Minerály, vitamíny a živiny sa po zohriatí v mikrovlnnej rúre zmenšujú alebo sú natoľko pozmenené, že ľudské telo z nich má malý prospech. Aj krátke ohrievanie surovej, varenej alebo mrazenej zeleniny v mikrovlnnej rúre zmenilo ich rastlinné alkaloidy na karcinogény. Mikrovlnné žiarenie ničí a deformuje častice v potravinách a vytvára nebezpečné rádioaktívne zlúčeniny. V súhrne je stále viac zrejmé, že mikrovlnné rúry sú pôvodcami rakoviny a ďalších zhubných chorôb. Majú schopnosť ničiť vitamíny v našich potravinách a oslabovať naše telá.

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom

Odporúčané