Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
reklama:

Skvelá pleťová maska zo zeleného ílu

reklama:

Základná charakteristika hovorí, že sa jedná o zmes oxidov niekoľkých kovov.

Medzi tie, ktoré majú v tomto zázraku najväčší podiel, sa radí:

  • oxid kremičitý
  • meď
  • kobalt

Ďalej nechýba ani celá rada minerálov . To všetko dohromady vytvára unikátnu zmes, ktorá má tri kľúčové vlastnosti.

Green clay poultice.jpg

  1. V prvom rade dokáže veľmi dobre z pokožky vyťahovať a tiež absorbovať nežiadúce látky .
  2. Vie ju upokojiť .
  3. A vo finálnej fáze tiež zjemniť .

Je preto viac než jasné, že v oblasti kozmetiky ide o prírodný produkt, ktorý len ťažko nájde konkurenciu. Využiť ho môžete prirodzene aj v domácich podmienkach. Ako na to? Použite zelený íl ako základ pleťovej masky.

Wpid green clay facial 540x360.jpg

Vytvorte si univerzálnu pleťovú masku

Ak hľadáte tip na každodennú starostlivosť, kde bude základom práve zelený íl, je postup výroby domácej pleťovej masky jednoduchý. Ideálne je odvar z mandľových otrúb, ktorý necháte vychladnúť a následne ho primiešate do ílu. Potom už stačí len primiešať nastrúhané avokádo a univerzálna pleťová maska je hotová. Jej použitie je veľmi jednoduché. Stačí ju naniesť na tvár, krk a tiež oblasť dekoltu. Tu ju nechajte pôsobiť zhruba 15 – 20 minút. Potom svoje telo opláchnite a aplikujte klasický hydratačný krém . Ak danú starostlivosť budete opakovať niekoľkokrát do týždňa, môžete si byť istá, že budete vyzerať naozaj skvele.

reklama:
reklama:
reklama:

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 1. marca 2017

Podobné články

1 beach wave perms.jpg

Aký účes na pláž?

Všetci chceme vyzerať na pláži čo najlepšie, a to najmä pokiaľ ide o naše vlasy.

Odporúčame

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. iSITA si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.
Zavrieť

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...