Schudla vyše 60 kíl a manžel na ňu začal žiarliť. Takto s ním vybabrala!Foto: www.youtube.com
35-ročná Katie Williams pred svadbou rozhodla, že schudne. Vážila 130 kíl, a tak bol najvyšší čas so sebou niečo robiť. S jej chudnutím sa však všetko zmenilo…
Katie sa rozhodla chudnúť nielen kvôli sebe, ale aj kvôli svojím deťom. A tak sa začala na sebe tvrdo makať, poriadne sa zaprela a kilá išli postupne dole.
https://www.youtube.com/watch?v=HXUO1FdTz2E[caption id="attachment_119344" align="alignnone" width="640"]cdn.sita.sk alt="najsilnejší karcinogén na svete" width="640" height="435" data-dominant-color="#bcb4af" /> Toto prestaňte ihneď jesť! Je to najsilnejší karcinogén na svete.[/caption]
Viete, že tento obľúbený výrobok, ktorý určite poznáte môže pokojne obsahovať škodlivé látky? Vyhnite sa mu!
Dávame si ich na raňajky, desiatu, či večeru. No čo sa všetko skrýva v tomto obľúbenom jedle, nám býva mnohokrát utajené. Párky v rožku sú celkom populárnym jedlom aj v našich končinách.
Tradičné párky bývajú vyrobené z kuracieho, hovädzieho alebo bravčového mäsa. Určite tušíte, že toto mäso nie je najkvalitnejšie. Silný mlynček umele chrupavky, nohy, kožu a všeličo iné. Ale to nie je hlavný dôvod, prečo vyradiť párky z vášho jedálnička. Aby sa totiž dosiahla požadovaná chuť, pridávajú sa do tohto výrobku zložky ako napríklad sójový škrob, glutamát sodný, soli a mnoho ďalších ingrediencií.
[caption id="attachment_119345" align="alignnone" width="640"]cdn.sita.sk alt="najsilnejší karcinogén na svete" width="640" height="427" data-dominant-color="#c8cdd1" /> Toto prestaňte ihneď jesť! Je to najsilnejší karcinogén na svete.[/caption]
Prečo sú párky ružové
Prídavné látky sa postarajú nielen o tú správnu chuť, ale aj farbu. Aby boli párky pekne ružové, zamiešava sa do nich farbivo vyrobené z častí chrobákov alebo čpavok. A čo je horšie, väčšina z týchto "dobrôt" nebýva uvedená na etikete.
Karcinogénne jedlo
Nedávne štúdie preukázali, že párky sú extrémne nebezpečné pre naše zdravie, pretože zvyšujú pravdepodobnosť, že ochoriete na rakovinou pečene až o 67%.
Okrem uvedených zložiek, ktoré používajú mäsokombináty, v tomto obľúbenom jedle nájdete nebezpečné dusitany a dusičnany, ktoré sú jednou z hlavných príčin rakoviny žalúdku, pankreasu, obličiek a čriev.
Cancer Institute uskutočnila prieskum, ktorý zistil, že iba
jeden párok denne zvyšuje šance na získanie rakoviny konečníka až o 21%.
To sa však prestalo páčiť jej manželovi, ktorý začal na svoju stále atraktívnejšiu a štíhlejšiu ženu žiarliť. Jeho žiarlivosť prerástla do záchvatov, ktoré Katie nebola ochotná znášať.
https://www.youtube.com/watch?v=HXUO1FdTz2E
Stala za z nej totiž sebavedomá žena a už nehodlala zostať vo vzťahu, ktorý jej nič neprináša.