Ako sa starať o pleť po 30-tke

Zdieľať
Bez nazvu 1 – obnoveny 20.jpg

Správna starostlivosť o pleť  je po tridsiatom roku života problémom..

Chcete  aj  vy vyzerať  dobre  po prekročení tohto veku?

Je dôležité si uvedomiť, že vplyvom času sú kožné bunky aktualizované pomalšie.

Potrebujú podporu a výživu nielen zvnútra ale  aj zvonku..

Je  potrebná výživa a hydratácia..

Toto  sú tri tajomstvá ktoré vám pomôžu zachovať mladosť vašej pleti..

Skin care 1.jpg

Tajomstvo kvalitnej starostlivosti: ľanový olej

Flaxseed oil 1.gif

Tento za studena lisovaný produkt zachováva všetky vlastnosti ľanových semienok..

Ľan  obsahuje veľa vitamínu E, antioxidanty omega 3 mastné kyseliny..

20 – 30 minút pred raňajkami je dobré vypiť 1 lyžicu ľanového oleja.

Po požití nepite až do raňajok žiadne iné tekutiny , nech olej  urobí

vo vašom tele potrebnú prácu.

Toto  užívajte po dobu jedného mesiaca..

Už po 7 dňoch uvidíte viditeľné zmeny..

Pleť sa stane vláčnou a čistou..

Ľanový olej dodá výživu aj vaším nechtom a vlasom..

Dodá im silu lesk a krásu..

Ak  by  vám jeho „pitie“ spôsobovalo problémy,

je  možné si ním pokvapkať kúsok chleba a tak 

konzumovať ho aj takýmto spôsobom..

Tajomstvo sviežosti: ľad

Beautiful young woman applies the ice to face.jpg

pre mastnú a zmiešanú pleť sú vhodné kocky ľadu

zmrazenej čiernej kávy..

Naopak pre citlivú a jemnú pleť  si zmrazte odvar z harmančeku alebo nechtíka lekárskeho..

Taktiež sa odporúča zmraziť si šťavu z čerstvej uhorky.

Každé ráno si kockou ľadu krúživými pohybmi masírujte okolie očí..

Kocky ľadu vás zbavia ranného opuchu..

Tajomstvo starostlivosti o pleť v každom veku – olej z jadier

Image apricot kernel oil glass.jpg

používa sa čistý kozmetický olej alebo masť z jadier mandlí,

marhúľ, broskýň alebo aj hrozna..

Olej alebo masť aplikujte  na  tvár  a  nechajte v hrubšej vrstve pôsobiť aspoň 20 minút..

Ľahnite  si  a  nechjate  olej pôsobiť, ten

prenikne do  všetkých vrstiev kože..

Ideálne je naniesť krém na noc a nechať  pôsobiť..

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom

Odporúčané