Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
reklama:

Používajte Škoricu..

reklama:

Škorica…Exotické  korenie so  zvodnou  chuťou  a  vôňou..

Je  súčasťou  mnohých  receptov..

cinnamone isabel poulin

Okrem toho  že  má škorica zaujímavú chuť,

dokáže sa  postarať o vaše  zdravie.

Toto  korenie je  skutočným bohatstvom  pre  náš organizmus.

Škorica  je veľkým zdrojom vitamínov a minerálov,najmä železa, vápnika a vitamínu C.

Je  ochrancom  imunitného  systému  a  znižuje hladinu cukru a  cholesterolu v  krvy.

Taktiež pomáha  pri  menštruačných  bolestiach.

 

Ak  držíte  diétu  tak  pridaním trochy  škorice  do  nápoja zaženiete  svoj hlad..

 

Štúdie  preukázali  že  vôňa  škorice môže  zlepšiť pamäť a kongnitívne schopnosti.

Čiže  vylepší  vaše  myslenie.

Zvyšuje  bdelosť a sústredenie.

cinnamon coffee 550px

 

Zaujímavým  faktom  je ,  že  po  pridaní štipky  škorice  do  vašej  kávy 

sa  bude  váš  organizmus  lepšie  brániť vírusom  a  baktériam.

Okrem  skvelej  chuti  ktorú tým  docielite  pomôžete  aj  svojmu  telu.

 

Taktiež  do  vašej  rannej  kaše pridajte  škoricu.

Určite  si  tým  neublížite. Práve  naopak..

 

Určite  budete  potom  počas  dňa  pociťovať  viac  energie .

Môžete  si  urobiť  aj  energetický  nápoj so  škoricou.

Do  vyššieho  pohára si  zalejte  vašu  obľúbenú  kávu 

pridajte 1/4 lyžičky  škorice a dve  čajové  lyžičky  kokosového  oleja

 a pridajte 1/8 lyžičky  kakaa..

nezabúdajte  ,  že  aj malé  zmeny môžu  maž  významný  vplyv  na  vaše  zdravie..

Doprajte  si  teda  denne  trochu  škoricovej  vône  a chuti  a  budete  sa  cítiť  naozaj fajn..

 

 

 

 

 

reklama:
reklama:
reklama:

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 21. augusta 2015

Podobné články

Odporúčame

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. iSITA si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.
Zavrieť

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...