Poriadok v chladničke a v mrazničke

Zdieľať
Bez nazvu 1 21.jpg

1kitchenlifehucks.jpg

Majte  potraviny  podliehajúce skaze na  jednom  mieste..Napríklad  v škatuli s nápisom „ZJEDZ MA!“

2kitchenlifehucks.jpg

Omáčky  ako  kečup, tatárska  alebo  horčica  skúste  skladovať  v  podložke  na  vajcia dole uzáverom.

3kitchenlifehucks.jpg

Ak  nemáte v  chladničke  stojan  na  fľaše, kúpte  si  v papierníctve svorku..

4kitchenlifehucks.jpg

Ingrediencie  na  šalát  si  pripravte dopredu  a  navrstvite  do  sklenených  pohárov..

Takto  pripravené si  uchovajte  v  chladničke..

6kitchenlifehucks.jpg

Ak  máte  doma  truhlicový  mraziak potrieďte  si potraviny  do látkových  tašiek..

7kitchenlifehucks.jpg

Kancelárske  spony  vám  môžu  pomôcť  pri menšom  mraziaku  ako  vešiaky…

9kitchenlifehucks.jpg

Plastové  nádoby  vám  tiež  pomôžu  pretriediť  potraviny  v  chladničke..

10kitchenlifehucks.jpg

Ak  chcete  predĺžiť životnosť  vajec, potrite  ich  pred  vložením  do  chladničky  rastlinným  olejom..

12kitchenlifehucks.jpg

Pokiaľ  nechcete  aby  vám torta  v  chladničke  po  rozkrojení  obschla, uzatvorte  rez  plátkami  toustového  chleba..

Ten prichyťte  špáradlami..

13kitchenlifehucks.jpg

Aby  vám  drobné  ovocie  nazačalo  plesnivieť poŕkajte  ho  kyslým  roztokom..Napriklad  rozriedeným  octom,

alebo  rozriedenou  kyselinou citrónovou..

8kitchenlifehucks.jpg

Bylinky  uchováte v  zásobníku  na  ľad ..Zalejte  ich  olivovým  olejom a  dajte  zamraziť..

Kocky  sú  ako  stvorené  na  omáčky  a  polievky..

14kitchenlifehucks.jpg

Roztriedená  cibuľa a cesnak  v  papierových  vreckách vám vydrží  dlhšie…

15kitchenlifehucks.jpg

Rozrezané avokádo  vám  nesčernie ak  vedľa  neho  do  nádoby  dáte  rozrezanú  cibuľu..

17kitchenlifehucks.jpg

Ak  chcete  aby  vám  stonkový  zeler  alebo  brokolica  vydržali  dlhšie  zabaľte  ich  do  alobalu..

18kitchenlifehucks.jpg

Banány  vám  vydržia  dlhšie  keď  ich  konce  obalíte  do  potravinárskej fólie..

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom

Odporúčané