Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Liek v našej kuchyni- hliva

reklama:

Nedávne štúdie dokázali že hliva má protirakovinové, protizápalové účinky, znižuje hladinu cholesterolu v krvi, znižuje krvný tlak, znižuje hladinu cukru v krvi.

Je veľkou pomocou aj pri obezite, stuhnutosti svalov, šliach a kĺbov, a pre celkové posilnenie imunitného systému.

Používa sa tiež pri kožných chorobách, zraneniach, ako sú ekzémy, popáleniny, kožné alergie a na liečbu kŕčových žíl.

Najviac betaglukánu sa nachádza v stopke, preto samozrejme stopku nevyhadzujte.

Má neutrálnu chuť a preto sa hodí do rôznych jedál.

Sušená hliva a extrakty z nej sú použité v mnohých prípravkov na posilnenie imunity.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami z DRAN.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 26. februára 2016

K téme

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.