Moderné trendy v reštauračnom stravovaní sú také, že pre úspešný výsledok nestačí len kŕmiť zákazníkov lahodným jedlom.
Teraz sofistikovaní hostia požadujú nielen chlieb.
Niektoré podniky nepriťahujú len chutnými jedlami ale aj s výnimočným servírovaním..
Či už je chutné alebo nie posúďte sami..
Koktaily v džbáne – je to nudné! Naberajte priamo z dáždnika!
Kto potrebuje taniere? Plechovka konzervovaných potravín, omáčka v striekačke a list z kapusty namiesto obrúska…
Dúfam, že šľapky sú aspoň nové. .))
Ako podávať cibuľovú polievku … No, samozrejme v cibuli!
Ako sa pizza stala korunou zložitého drôteného stromu..
Inšpirované ulicami kde sa suší oblečenie..
Podávanie dezertu
Wow, kam technológia pokročila, jedlo podávané na tablete..
Úprimne dúfam, že plechovku nezodvihli na ulici
A je v poriadku, že hosťa kurča vystraší
Hlavné jedlo podávané ako dezert
Jedlo podávané na dlažobnej kocke..Vyzerá skôr ako….
Šaty z mäsa sú stále trend
Ak potrebujete tanier či misku, jednoducho si ich postavte..
Káva na malom vozíku zo supermarketu