Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Boj o život: Táto rastlina ma zachránila pred rakovinou

reklama:
www.gettyimages.com

V roku 2002 mi diagnostikovali nezhubný nádor na mozgu s veľkosťou zhruba 5,5 cm. Museli ma odviesť až do metropoly Bulharska, kde som podstúpil chirurgický zákrok…

Ten mi dopadol úspešne. Nanešťastie, môj príbeh sa tým nekončí.

Po dvoch rokoch mi opäť zistili nádor s rovnakou veľkosťou. Tentoraz však už bol zhubný a stihol medzitým aj metastázovať.

Lekári mi odporučili ďalšiu operáciu pomocou laseru. Keďže neexistovala žiadna iná možnosť, musel som ju prijať.

Operácia bola opäť úspešná, nádor sa podarilo odstrániť. Mala však aj vedľajšie účinky – zostal som po nej ochrnutý na ľavú nohu a ruku.

Následne som podstúpil onkologickú liečbu ožarovaním. Veľmi mi to však nepomáhalo.

Nádor sa vrátil a lekári mi už nedávali veľké šance na prežitie. Stal sa však malý zázrak, keď som sa dozvedel o recepte jednej ženy.

Odporučila mi užívať nápoj z fermentovanej bazy čiernej.

Recept na fermentovaný sirup z čiernej bazy

Už Hippokrates, staroveký grécky učenec, známy tiež ako “otec medicíny”, považoval túto rastlinu za neoddeliteľnú súčasť svojej lekárničky kvôli jej význačným liečebným účinkom.

Z bazy som si preto pripravil fermentovaný nápoj, ktorý som pil 2 krát denne.

Postup prípravy je veľmi jednoduchý:

Umyte bazu pod tečúcou vodou a osušte. Mierne ju roztlačte, aby ste z nej dostali šťavu a dužinu. Takto pripravenú bazu potom zmiešajte s cukrom alebo medom.

Presné množstvo cukru nie je stanovené. Môžete ho pridať podľa vlastnej preferencie.

Ak chcete, môžete do tejto zmesi pridať aj trochu živých kvasníc pre zlepšenie fermentácie.

Zmes vložte do sklenenej alebo keramickej nádoby, otvor uzavrite látkou, aby do nej neliezol hmyz a aby mohla “voľne dýchať”.

Nádobu potom položte na svetlé a teplé miesto, ktoré predstavuje ideálne podmienky pre fermentáciu.

Po týždni až dvoch sceďte tekutinu do sklenenej uzatvárateľnej fľaše, uzavrite vekom a umiestnite do chladničky.

Užívajte 1 až 2 čajové lyžičky tohto liečivého sirupu denne.

Záver

Odkedy som začal piť fermentovaný nápoj z bazy, môj nádor nielenže zmizol, ale už sa ani neobjavil. Najlepšie na tomto lieku je, že je čisto prírodný a nemá žiadne negatívne vedľajšie účinky.

Opäť sa raz potvrdilo, že matka príroda nám ponúka všetky svoje dary a dokáže nám navrátiť stratené zdravie.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami z DRAN.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

66041617_10214129279537987_1873331762327715840_n.jpg
Autor Dátum 24. decembra 2020

K téme

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.