Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ako znížiť cholesterol?

reklama:

Je samozrejme na mieste, vyhýbať sa všetkému smaženému a voliť zdravé tuky.

Nutrition organic.jpg

Najviac cholesterolu sa nachádza v ošípaných, v mäse plávajúcej hydiny a zvlášť v mozočku. Cholesterol sa zvyšuje v údených produktoch. V kvasených mliečnych produktoch, v králičom, kuracom, hovädzom a teľacom mäse je cholesterolu desaťkrát menej.

 Na vysoký cholesterol s cesnakom a citrónom

7581f9fd3ba0183df2acda8bf56472ea.jpg

Potrebujete:

šťavu z 24 citrónov (1l)

400 g cesnaku (čerstvý, mladý)

Postup: 

Prelisujeme cesnak cez lis. Pridáme ho do citrónovej šťavy. Premiešame a necháme macerovať tri dni. Potom zmes precedíme.

Ako ho treba užívať:

Pred raňajkami si dáme do pohára vody 1 lyžičku tejto zmesi a vypijeme. To isté urobíme večer pred jedlom. Po týždni môžeme brať už po dvoch lyžičkách až do využívania.

Túto kúru opakujte 1x ročne. Kyslý citrón a pálivý cesnak ak sú pohromade, navzájom sa trochu obmedzujú. Cesnak zmenšuje kyslosť a citrón pálenie. Táto medicína ma príjemnú chuť. Citrón obsahuje veľa kyseliny askorbovej, ktorá stimuluje tvorbu žalúdočných štiav a cesnak je stimulátorom tvorby žlče. Tieto dva komponenty napomáhajú správnemu tráveniu bielkovín a tukov. Cholesterol sa potom správne štiepi a funguje, ako má. Voda zmierňuje silu zmesi. Čo je potrebné, to sa vstrebe a ostatné odíde. Dôležité je brať túto zmes pred veľkým jedlom, v ktorom jeme bielkoviny a tuky. Tým pripravujeme trávenie k správnej funkcii.

Ak máte akútnu gastritídu, žalúdočné vredy, zápal pankreasu, túto zmes neužívajte.

Bezplatný email raz týždenne s novinkami z DRAN.sk:
reklama:

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 28. marca 2017

Podobné články

Odporúčame

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. iSITA si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.
Zavrieť

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...